HomevestiNastavlja se oporavak pape Franje. Izrazio blizinu malim pacijentima

Nastavlja se oporavak pape Franje. Izrazio blizinu malim pacijentima

Sveučilišna poliklinika Agostino Gemelli  (AFP or licensors)

U srijedu navečer papa Franjo je imao povišenu temperaturu. Danas se normalno oporavlja. Jučer je poslijepodne izrazio blizinu malim pacijentima na odjelu dječje onkologije i dječje neurokirurgije

Nastavlja se oporavak pape Franje u Poliklinici Gemelli, nakon operacije izvršene u nedjelju, 4. jula. CT pregled prsnoga koša i trbuha negativan je – izvijestio je ravnatelj Tiskovnoga ureda Svete Stolice Matteo Bruni u priopćenju, napominjući da je Papa jučer proveo miran dan, te da se samostalno hrani i kreće.

Poslijepodne je izrazio svoju očinsku blizinu malim pacijentima obližnjega Odjela za dječju onkologiju i dječju neurokirurgiju, te im uputio srdačne pozdrave. Navečer je imao povišenu temperaturu – dodao je Bruni. Jutros je podvrgnut rutinskim pretragama, mikrobiološkim i CT snimanju prsnoga koša i trbuha koje je bilo negativno. Sveti Otac nastavlja s planiranim terapijama i uzimanjem hrane na usta. U ovom posebnom trenutku svoj pogled upravlja prema onima koji trpe, te izražava svoju blizinu bolesnima, posebno onima kojima je potrebna njega – stoji u priopćenju ravnatelja Tiskovnoga ureda Svete Stolice.

(vn/kmc)

FOLLOW US ON: