Homelokalne vestiObnova duhovnog centra Marianuma

Obnova duhovnog centra Marianuma

Obnova duhovnog centra Marijanuma u Hadži Milentijevoj 75 u Beogradu se nastavlja. Nedavno su krenuli radovi na rekonstrukciji zgrade smještene pored Katedrale Beogradske nadbiskupije (stare crkve). Taj je objekt već devedesetih godina prošlog stoljeća preuređen u prostor za duhovne vježbe. Budući da je tadašnja rekonstrukcija bila izvedena u otežanim uvjetima, nije bilo moguće doći do funkcionalnog rješenja koje bi moglo zadovoljiti i današnje potrebe Pastoralnog centra pape Ivana Dobrog.

Ovim vas putem želimo podsjetiti i pozvati na molitvu Svete krunice i svetu misu svake prve subote u mjesecu. Molitva krunice je u 9.15, a sveta misa u 10.00 sati i slavi je nadbiskup. Na blagdan Preobraženja Gospodinova 6. augusta sveta misa je u 18.00 sati i također je  slavi nadbiskup.

Pred nama je i svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije, pa ćemo je obilježiti u duhovnoj pripravi kroz trodnevnicu od 11. do 13. augusta, a 14. augusta je dan posvete Katedrale: svetu misu u 18.00 sati slavi nadbiskup, slijedi procesija, a na samu svetkovinu ćemo Blaženu Djevicu Mariju na poseban način moliti za sveukupnu obnovu Marijanuma! Svete mise: u 10.00 sati (s mogućnošću dobivanja potpunog oprosta po propisanim uvjetima i blagoslovom ruža, slavit će je nadbiskup) te u 18.00 sati.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su dosad duhovno i materijalno pratili i podržavali obnovu te se preporučujemo i ubuduće. Pozivamo vas da, već prema svojim mogućnostima, i dalje pružate financijsku podršku putem donacija na račune:

Račun u dinarima (RSD): 160-397968-48 (Banka Intesa)

Račun u eurima: (EUR): IBAN: S3516000540000034671

SWIFT:DBDBRSBG (Banka Intesa)

(kmc)

FOLLOW US ON: