Homelokalne vestiČestitka nadbiskupa Nemeta povodom Ramazanskog Bajrama

Čestitka nadbiskupa Nemeta povodom Ramazanskog Bajrama

Beogradski nadbiskup i metropolit mons. dr Ladislav Nemet u povodu Ramazanskog Bajrama, uputio je čestitku svim predstavnicima i vernicima islamske zajednice u Republici Srbiji.

Čestitku prensimo u celosti.

Poštovani svi predstavnici i vernici islamske zajednice u Republici Srbiji,

povodom Vašeg najvećeg praznika Ramazanskog Bajrama krajem ramazanskog posta, iskreno Vam čestitamo i želimo neka Vas taj praznik usreći, a Bog Vas blagoslovi u ovom svetom vremenu koje je obeleženo postom, molitvom i duhovnom introspekcijom.

Neka Vaše molitve i trud kojeg ste uložili tokom Ramazana budu nagrađeni milošću Svevišnjega i blagoslovima. Neka Vam ovaj Bajram donese obilje sreće, radosti i mira, kako biste ga proslavili u krugu porodice, prijatelja i zajednice.

U ovim vremenima izazova, važno je da se oslonimo jedni na druge i da negujemo ljubav, razumevanje i solidarnost. Neka ova praznična radost donese osećaj zajedništva među svima nama, bez obzira na naše različitosti.

Želim Vam sretan Bajram, pun mira, ljubavi i blagoslova. Neka Vaša srca budu ispunjena radošću dok slavite ovaj poseban praznik sa svojim najmilijima.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

 

 

                                                                                   Mons. dr Ladilsav Nemet, SVD

beogradski nadbiskup i metrolopolit

FOLLOW US ON: