Homelokalne vestiImenovanja i razrešenja u Beogradskoj nadbiskupiji

Imenovanja i razrešenja u Beogradskoj nadbiskupiji

BEOGRAD (TU) – Beogradski nadbiskup i metropolit, krajem augusta,  izdao je dekrete o imenovanjima i razrješenjima svećenika u Beogradskoj nadbiskupiji.

 

Imenovanja u Beogradskoj nadbiskupiji:

Vlč. Ivan Poleto, danom 28. augusta 2017. imenovan je vicekancelarom Beogradske nadbiskupije.

Vlč. Leonid Bevza, danom 28. augusta 2017. imenovan je katedralnim župnikom župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Beogradu.

Vlč. Antun Kragol, danom 01. septembra 2017. imenovan je župnim upraviteljem župe sv. Mihaela, arkanđela u Kraljevu i upraviteljem  filijalne crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Užicu.

Vlč. Ivan Poleto,  danom 01. septembra 2017. imenovan je upraviteljem filijalne crkve Presvete Trojice u Kruševcu.

 

 

Razrješenja u Beogradskoj nadbiskupiji:

Vlč. Antun Kragol, razriješen je službe Tajnika beogradskog nadbiskupa i službe župnog vikara župe Krista Kralja u Beogradu.

Vlč. Leonid Bevza, razriješen je službe župnika župe sv. Ljudevita u Boru i službe župnog upravitelja župe sv. Jurja u Zaječaru.

Vlč. Geremia Massa, razriješen je službe župnog upravitelja Župe sv. Ivana Krstitelja u Smederevu.

Vlč. Stjepan Vinojčić, razriješen je službe župnika u Sv. Mihaela Arkanđela u Kraljevu i službe upravitelja Filijalne crkve Presvete Trojice u Kruševcu,

Vlč. Jovan Vejin, razriješen je službe župnika katedralne župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Beogradu i službe Sudskog vikara i Vikara za posvećeni život u Beogradskoj nadbiskupiji.

FOLLOW US ON: